Skip to main content

Kontakt os

Kontakt os.

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer.

Padel8500 ApS
Teknologivej 16
8500 Grenaa
+45 8282 8500
kontakt@padel8500.dk
CVR. 43 65 54 93

Mød os

Hos Padel8500 har vi et stærkt hold.
Mød personerne her.

Partner

Kasper Frost

Her kommer der en beskrivelse
Partner

Rasmus Wetche

Her kommer der en beskrivelse
Partner

Kasper Eg Andersen

Selvom jeg lige er rundet de 40 og ikke længere bor i min gamle barndomsby 8500, bor der stadig en vaskeægte Grenaa dreng i mig,

Udover at være kæmpe fan af padeltennis, arbejder jeg som underviser på Danmarks største 10. klassecenter i Skanderborg (UCS10), hvor jeg bl.a. beskæftiger mig med idrætslinjen og padel tennis.

Jeg elsker at have med mennesker at gøre, og at skabe uforglemmelige oplevelser og nye sociale fællesskaber gennem idrætten.

Drømmen med Padel8500 er at lave mere end bare et padelcenter, men et samlingspunkt for alle i Grenaa og omegn på tværs af generationer, med kærligheden til padel som fællesnævneren.

Det skal være et center, der inkluderer alle - lige fra skoleeleven til pensionisten. Et center fyldt med fede events såsom skoleturnering, sociale arrangementer, seniorpadel, morgentræninger og meget mere.

Partner

Martin Møller

Jeg er arkitekt, padelentusiast og fodboldspiller. Jeg driver Arkitektfirmaet Arki MM, hvor jeg arbejder med at skabe smukke, funktionelle og bæredygtige bygninger.

Men sport og fællesskab er også en stor del af mit liv. Jeg tror på, at det kan give os en følelse af tilhørsforhold og samhørighed, og det er derfor, jeg var med til at starte Padel8500 op i Grenaa. Jeg ønsker at skabe et sted, hvor folk kan mødes, socialisere og udvikle sig både som sportsudøvere og som mennesker.

Jeg ser stor værdi i foreningslivet og den dannelse, det giver at være en del af. Derfor er det vigtigt for mig at implementere denne værdi i Padel8500. Jeg ønsker også at styrke foreningslivet i Grenaa gennem ungdomspadel, også kendt som UPadel. Jeg vil samarbejde med lokale foreninger og skoler for at give unge mulighed for at prøve padelsporten og for at skabe et positivt fællesskab.

For mig handler det om at skabe noget, der kan gavne andre. Jeg bruger min ekspertise som arkitekt og min erfaring som sportsudøver og iværksætter til at skabe et stærkt og bæredygtigt padelcenter i Grenaa, som kan bringe mennesker sammen og forbedre deres liv.


Padel8500 ApS
Teknologivej 16
8500 Grenaa
cvr. 43 65 54 93